Umeå Tavelsjön lägenhetsboende, Långviksvallen

Fräsch och stor lägenhet på övervåningen med egen ingång. 95 m2. 3 rum med kök, varav två sovrum. Balkong. Ett badrum och en ytterligare toalett. Tvätt, tork, kyl& frys, diskmaskin. TV och fritt WiFi. 23 kilometer med 23 minuter med bil in till Umeå. Ligger centralt i förhållande till ett stort antal besöksmål.

Lakan och andra sängkläder ingår. Bor ni en längre tid förutsätts ni tvätta sängkläderna när detta bedöms nödvändigt – men det finns också en omgång extra för varje säng.

Antal sovrum: 2
Totalt antal bäddar: 4
Bäddar enkel: 2
Bäddar dubbel: 1
Incheckning: 15.00-20.00
Utcheckning 12.00

Hos oss bor du lugnt med närhet till den fiskrika Tavelsjön och Vallberget med milsvida utsikt. Du kan låna en rejäl träbåt gratis. Vill du fiska måste du lösa fiskekort. Vi har även en exklusive fiskekajak för en eller två personer till uthyrning. Till träbåten eller kajaken kan ni även hyra en elmotor med fulladdade batterier.

Ni får via egen ingång full tillgång till övervåningens tre rum och kök (nyligen helt renoverad), med basutrustat kök, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Det finns ett ytterligare rum med en säng. I vanliga fall använder vi det rummet för förvaring av lakan, städgrejer etc.

Frukost ingår inte i priset. För en extrakostnad per person ordnar vi ingredienserna till en frukost som levereras kvällen innan. Kaffe, te finns tillgängligt utan extra kostnad.

Vi – Lena och Mårten – tycker om att träffa nya människor. Men vi respekterar också dem som önskar vara mer för sig själva. Då vi känner bygden väl kan vi också ge tips på utflykter utifrån tycke och smak.

Lena Alverud & Mårten Edberg

Långviksvallen 73
922 66 Tavelsjö
090-612 16, 070-216 86 25

martenedberg@gmail.com

Boka gärna via Airbnb via denna länk:

https://www.airbnb.se/rooms/11635522