Walhalla B&B, Östra Vännfors

 


Om Vännfors

Wallhalla, Inibyn Vännfors på östra sidan av orörda Vindelälven. Här bor Du med närhet till ängar, skog och vatten. En gammal jordbruksbygd dit de unga återvänder till den förra generationens traditioner och gemenskap.

Naturen bjuder på sina rika resurser i form av bär och svamp. Vännfors bebos idag av drygt 200 personer och ligger på pendlingsavstånd till Umeå.

Vännfors med omgivningar bjuder på en vacker och varierande natur. Vi kan tipsa om flera spännande utflykter till fots, cykel eller bil och delta gärna i några av de aktiviteter som brukar anordnas i byn.

Bed & Breakfast

Wallhalla har tre nyinredda sovrum med högt i tak. Vi har inrett i gammal stil men med modernt bekväma sängar, badrum och stort allrum på övervåningen med utsikt över bygden. Här finns även storbildsteve där Du kan surfa eller titta på Dina bilder från dagens utflykt.


Vi serverar frukost i vårt gammaldags inredda kök eller i trädgården när vädret så tillåter. Här bjuds ni bl.a på hembakat bröd samt bär och grönsaker från den egna trädgården.

 

 

Wallhalla Spa & Relax

Hyr vår relaxavdelning och koppla av med bastu och en skön stund i mat-, läs-och myshörnan. Vi värmer gärna upp badtunnan för Dig och Ditt sällskap, 2-8 personer, där ni kan sitta och titta på stjärnorna i 39-gradigt vatten omgivna av vintermörkret eller sommarnatten.

Vi serverar öl, gärna lokalproducerad, eller vin och bjuder på tilltugg.

 

Fest- & mötesplats

Här kan Du hålla fest och möten från maj till oktober för 50-talet gäster och deltagare i vår inredda lagård och här kan Du fira Ditt bröllop och tillbringa bröllopsnatten i vår svit utsmyckad speciellt för er.

Hela året kan vi ta emot mindre grupper om 8-10 deltagare och 6-8 kan sova över om så önskas. Vi har fullständiga rättigheter.

Wallhalla är Västerbottensgården från tidigt 1800-tal som renoverats med gammaldags detaljer. Namnet ”Wallhalla” kombinerar vårt efternamn med ägornas gamla beteckning ”Halla”.

Här städar vi miljövänligt utan kemikalier.

Hitta oss

Kör E12 från Umeå mot Vännäs ca 24 km, tag höger före bron över Vindelälven. Sväng vänster efter 7 km vid skylten Inbyn. Wallhalla är första gården på höger sida.

0935-401 12, 070-662 90 75 

info@wallhalla.se

http://www.wallhalla.se

GPS: 63.980108,19.890377

Välkomna!

Ing-Marie & Stig Wall